a

Menu

Dakkapeldeal Nederland B.V.: Brengt ruimte en licht in jouw woning!

Keralit dakkapellen

Een dakkapel van Keralit heeft geen onderhoud nodig, is gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal en is leverbaar in diverse kleuren.

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, omdat het eigenlijk gerecycled kunststof is. In tegenstelling tot natuurlijke materialen is Keralit niet gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals kromtrekken, schimmelvorming en slijtage. Dit betekent dat het vrij is van onderhoud.

Hierdoor wordt het schilderen elke paar jaar overbodig, waardoor u ook aanzienlijk op kosten bespaart! Omdat een dakkapel vaak moeilijk bereikbaar is, is het des te belangrijker om te kiezen voor een hoogwaardig en onderhoudsvrij product.

In meerdere kleuren verkrijgbaar

Je kunt je dakkapel voorzien van verschillende Keralit onderdelen, zoals een boeideel, front, zijkanten en een strook boven het kozijn. Deze onderdelen kunnen worden gecombineerd met andere onderhoudsvrije materialen. Keralit is beschikbaar in diverse kleuren vanwege de ‘polymeer composiet’ met een renolit folie aan de buitenkant. Deze folie geeft Keralit een houtachtige uitstraling met kleur en nerfstructuur. Dezelfde folie kan ook op kozijnen worden aangebracht voor een authentieke ‘houtlook’.

Extreem lange levensduur

Keralit heeft een extreem lange levensduur en hoeft waarschijnlijk nooit meer vervangen te worden gedurende jouw leven. Door jouw Keralit dakkapel zo nu en dan schoon te maken, kun je er dus tientallen jaren van genieten.

Combinatie van A-kwaliteit producten

Voor onze Keralit dakkapellen maken wij alleen gebruik van A-kwaliteit producten. Naast Keralit gebruiken wij Schüco kunststof kozijnen met HR++ glas (gevuld met Argon edelgas). Daarnaast zij ook de rolluiken die wij optioneel aanbieden van de allerbeste kwaliteit

Plaatsing doorgaans binnen één dag

Doordat één van onze medewerkers vooraf op locatie is geweest om de juiste maten van de te plaatsen dakkapel in te meten, kunnen we met de door hem gemaakte bouwtekening de dakkapel in onze eigen werkplaats bouwen. De bouw wordt uitgevoerd door eigen, ervaren monteurs. 

Hierdoor hoeft de dakkapel alleen nog op de afgesproken datum te worden geplaatst. Deze plaatsing kan doorgaans binnen één dag worden uitgevoerd. Klik hier om de plaatsing van een Keralit dakkapel te bekijken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Recent uitgevoerde projecten

Loading...
Begin chat
Kunnen we je ergens mee helpen?
Dakkapeldeal Nederland chat
Goedendag,

Kunnen we je ergens mee helpen?